Skip to content

Projecten ontworpen volgens de Regels van de Kunst van A tot Z

Ivan Style Décor, een gepassioneerde expert in schilder- en renovatiewerken

Ivan Style Décor is uw gekwalificeerde vakman voor de realisatie van uw binnen- en buitendecoratieprojecten, actief in heel België. Met onze knowhow ten dienste van particulieren en bedrijven combineren wij techniek en esthetiek om u een resultaat van onberispelijke kwaliteit te garanderen. Onze belofte? Een werk uitgevoerd volgens de regels van de kunst van tot Z..

Creatieve oplossingen

in schilderwerken, meubilering en hoogwaardige afwerking van gebouwen

Advies op maat

gebaseerd op aandachtig luisteren naar uw behoeften

Hoogwaardig werk

uitgevoerd door de baas die altijd aanwezig is op de werf

Schilder-decorateur voor uw schilderwerken

Wilt u de look van uw interieur veranderen of uw gevel opfrissen? Ivan Style Décor, gediplomeerd aannemer en schilder-decorateur (IFMPE), stelt meer dan 20 jaar ervaring tot uw dienst voor uw residentiële, industriële of commerciële schilderwerken.

Binnenschilderwerk

Een eenvoudig laagje verf is soms voldoende om de stijl of de sfeer van een kamer volledig te veranderen. Of nu uw kantoren, een winkel, uw woonkamer of een kinderkamer opnieuw moet worden geschilderd, wij garanderen u onberispelijk schilderwerk, van de zorgvuldige voorbereiding van de ondergrond tot de uiteindelijke afwerking.

Meubels, houtwerk en ijzerwerk

Wilt u een oud meubelstuk moderniseren of uw houtwerk weer laten glanzen? Als specialist in het schilderen van meubilair en houtwerk verfraaien wij uw boekenkasten, kleerkasten, binnendeuren… door de afwerking van uw keuze erop aan te brengen: verf, vernis, moderne of oude patina enz.

Buitenschilderwerk

Door een product te kiezen dat aangepast is aan elk type materiaal, voeren wij uw buitenschilderwerken uit (bepleisterde gevels, bakstenen muren, aluminium kozijnen, PVC deuren, houten hekken enz.) Dankzij onze kwalificaties en professionele uitrusting kunnen wij al uw oppervlakken aan, ook deze die hoog of moeilijk toegankelijk zijn.

Laten we uw ruimtes personaliseren naar uw smaak

Naast verven in klassieke, traditionele, antieke of moderne stijl bieden wij u:

Met Ivan Style Décor is alles mogelijk! U hoeft ons alleen maar te vertellen wat u wilt en wat u nodig hebt. Wij geven u advies om tot het ideale resultaat te komen qua esthetiek, kwaliteit of duurzaamheid.

Ontwerper van decoratieoplossingen op maat

Naast het schilderen, bepleisteren of behangen van uw muren zorgen wij voor de decoratieve afwerking ervan en voor de inrichting van uw woon- en werkruimten.

Meubilering

Vertrouw ons de vervaardiging van uw meubels op maat toe. Afhankelijk van de stijl van uw interieur en uw behoeften bepalen we samen de materialen, kleuren, afwerkingen en het openingssysteem van uw opbergruimte. Als experts in decoratie geven wij u ook persoonlijk advies in meubilering. Het resultaat? Een praktische en esthetische binneninrichting.

Decoratieve afwerkingen

Als specialist in hoogwaardige afwerking van gebouwen zorgt Ivan Style Décor voor de esthetische verfijning van uw binnen- en buitendecoratie. Vertrouw op onze knowhow voor uw lijstwerk, kroonlijsten, rozetten, aardewerk... Wij zorgen ook voor verguldsel op zuilen, lijstwerk, hout of metaal om uw ornamentele elementen te accentueren.

Een complete knowhow voor uw renovatieproject

Zoekt u een vakman voor de afwerking van uw kantoren , de inrichting van uw zolder of de verbouwing van uw keuken? Ons schilderbedrijf in Brussel zorgt ook voor de binnenrenovatie van uw woning of bedrijf, tot in de kleinste details.

Wilt u werken uitvoeren, maar heeft u niet de tijd of de kwalificaties om te zorgen voor een goed verloop ervan? Dankzij onze uitgebreide ervaring in werfbeheer zijn wij ook gekwalificeerd om uw renovatiewerkzaamheden op middellange of lange termijn te leiden en te coördineren.

Waarom vertrouwen in ons decoratiebedrijf?

Kwaliteitsproducten en -werk

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een gespecialiseerde knowhow ontwikkeld in schilderwerk, decoratie en renovatie. Hierdoor kunnen wij u diensten aanbieden op het gebied van hoogwaardige bouwafwerking, die een uitstekende technische beheersing vereisen. Om u een resultaat te bieden dat aan uw verwachtingen voldoet, bieden wij een breed scala aan eerste keus producten en materialen, die bijdragen aan de kwaliteit en de duurzaamheid van ons werk. Ivan Style Décor, dat is werk uitgevoerd volgens de regels van de kunst van A tot Z..

Een garantie voor professionaliteit

Wij geven blijk van een constante professionaliteit, van het begin tot het einde van uw werk. Onze reputatie als betrouwbaar bedrijf is namelijk gebaseerd op de naleving van elk van onze verbintenissen: 

  • Netheid van de werf 
  • Naleving van de termijnen en van uw budget
  • Transparante prijzen 
  • Uitstekende communicatie 
  • Betrouwbaarheid en beschikbaarheid 
  • De baas aanwezig op de werf
  •  

Op maat gemaakte oplossingen

Ons doel is een resultaat te bereiken dat in alle opzichten aan uw verwachtingen voldoet. Daarom zorgen wij ervoor dat wij uw behoeften begrijpen, uw voorkeuren identificeren en uw project en uw doelstellingen nauwkeurig definiëren (de lichtsterkte verhogen, een gevoel van ruimte creëren, uw interieur moderniseren, uw decoratie origineler maken...). Wij analyseren ook de indeling van uw ruimtes of kantoren om u zo goed mogelijk advies te geven bij de keuze van de materialen, de kleuren en de renovatie- en schildertechnieken. Zo garanderen wij u een oplossing die niet alleen gepersonaliseerd is, maar ook esthetisch, praktisch en duurzaam.

Particulieren

Of het nu gaat om uw woning, een huis dat u te koop of te huur wilt aanbieden, wij zorgen voor de volledige vernieuwing van uw ruimtes en begeleiden u bij de meubilering op maat.

Horeca

Wij helpen u de gewenste sfeer te creëren in uw bar of restaurant. Bewust van het belang om uw activiteiten zo snel mogelijk te hervatten, garanderen wij u een efficiënt werfbeheer.

Bedrijven

Wij profiteren ook van een ruime ervaring in de renovatie van kantoren en bedrijven. Aandachtig luisteren naar uw behoeften en de naleving van de interventieplanning garanderen uw volledige tevredenheid.

Contacteer ons overal in België

Wilt u een offerte voor schilderwerk, decoratie of afwerking? Wij bezorgen u zo snel mogelijk een gratis* en gedetailleerde prijsofferte! Ons schildersbedrijf voor gebouwen is gevestigd in Brussel en is actief in heel België en de aangrenzende regio’s.

*Behalve in geval van aanvragen voor verzekeringen. In dat geval hanteren wij een vast tarief van € 100 excl. btw, aftrekbaar van het bedrag van de werken op factuur.